umutakss Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 ASUS B250M-K II RGB PIN'i var mı? Elimde 1.50-2 metrelik RGB LED var bunu kasaya bağlayıp Armoury Crate yazılımı ile kontrol etmek istiyorum fakat anakartım destekliyor mu? Hiçbir yerde bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024
ASUS B250M-K II RGB PIN'i var mı? Elimde 1.50-2 metrelik RGB LED var bunu kasaya bağlayıp Armoury Crate yazılımı ile kontrol etmek istiyorum fakat anakartım destekliyor mu? Hiçbir yerde bulamadım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.288 Makaleler 6 Çözümler 562 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 21 Ekim 2024 #2 Maalesef yok hocam. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com Artı 0 Eksi
Maalesef yok hocam. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com
KS KS umutakss Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #3 Peki Armoury Crate yazılımı ile uyumlu olan bir dönüştürücü var mı link atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.288 Makaleler 6 Çözümler 562 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 22 Ekim 2024 #4 umutakss dedi: Peki Armoury Crate yazılımı ile uyumlu olan bir dönüştürücü var mı link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yazılımla kontrol edebilmeniz için anakartın desteği gerekir. Bu tür bir cihaz işinizi görebilir ama sadece kumandadan kontrollü. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
umutakss dedi: Peki Armoury Crate yazılımı ile uyumlu olan bir dönüştürücü var mı link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yazılımla kontrol edebilmeniz için anakartın desteği gerekir. Bu tür bir cihaz işinizi görebilir ama sadece kumandadan kontrollü. Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com