Asus B350-Plus RAM Olmadan BIOS Güncelleme

Mithrandel

Hectopat
Yer
Isparta, Turkey
Daha fazla  
Meslek
İnsan
Asus B350-Plus Anakartım ve Ryzen 5 1600 işlemcim var, dün elime ulaştılar, kasayı topladık ancak sistem açılmamakta.

İnternetten yaptığım araştırma sonucunda, RAM ile ilgili problemler yaşayanlar olduğunu öğrendim, BIOS güncelleme ile çözüldüğünü belirtmişler ancak CORSAIR Vengeance 8GBx1 DDR4 2400MHz RAM CMK8GX4M1A2400C16R ile sistemi açamadığım için BIOS'u da güncelleyemiyorum.

Bu konuda önerilerinizi almak istiyorum, nasıl bir çözüm yoluna gitmek mantıklı olur? Ne tarz bir RAM'i taksak bilgisayarı BIOS güncellemek için açabiliriz. Ya da garanti servisine göndersek ne kadar sürede güncelleyip geri gönderirler acaba? Bilgisayar bakımı yapan işyerlerinde BIOS'u sistemi açmadan güncelleyebilecek bir cihaz var mıdır?

Sorunu kısa sürede çözmek istiyorum, önerebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 24 PIN güç girişi ile güncelleme yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşalr ben bu videoda gösterilen usb yi taktıkan sonraki basmam gereken bios tuşunu anakartta bulamadım acaba b350 plusta o bios tuşu var mı ?

Ram uyumsuz asus sitesinden anakart modeline gir ordan ram uyumluluk listesinden uyumlu bir ram seç istediğin mhz e göre bendede aynı durum var uyumsuz ram görüntü gelmemesine sebep oluyor

BİOSU sistemi açmadan güncelleyemezsin, garantiye göndersen 15 gün dahada az sürebilir tahmini sayı,r5 1600 kullanmak için biosu güncellemene gerek yok uyumlu bir ram al öyle dene, olmazsa bios pilini çıkar,bekle ve tak sorununun çözüleciğini umuyorum.

BİOSU sistemi açmadan güncelleyemezsin, garantiye göndersen 15 gün dahada az sürebilir tahmini sayı,r5 1600 kullanmak için biosu güncellemene gerek yok uyumlu bir ram al öyle dene, olmazsa bios pilini çıkar,bekle ve tak sorununun çözüleciğini umuyorum.
Ben Kıbrısta Yaşıyorum Garantiye Yollayamıyorum Cünkü Anakartın kutusunu annem çöpe atmıs Ve kutu yok ben kendim amd a6 e9500e aldım son sürümü yükledim bios un fakat gene işlemciyi takınca pc çalışmıyor anakart ısıkları yanıyor fan dönüyor ama işlemci çalışmıyor

bir siteden uyumlu bir ram satın alıp biosunu güncelleyip geri iade etmeyi deneyebilirsin tabi kanunları ve siteyi iyice yokla

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı