Asus B350M-A'ya Windows 7 kurma

Osman YEĞİT

Hectopat
Arkadaşlar yeni masaüstü PC topladım. Asus Prime B350M-A anakarta sahibim. Bu anakart Windows 10 dışında hiçbir işletim sistemini desteklemiyor. Ben de kişisel birçok nedenden dolayı Windows 10 kullanmak istemiyorum. Windows 7 kullanmak istiyorum. Bu anakarta'a Windows 7 nasıl kurulur? Bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önerim windows 8.1 pro yapmanız olur kafanız yorulmaz windows 10 ileride tamamen iyileşince geçersiniz. canınızı sıkar güncellemeler.

Ryzen işlemciler Win 10 altında çalışmayacaktır. AMD bunu kesin bir şekilde belirtip Win 10 altına driver desteği vermiyor.

Kurabilirsiniz. Anakartin sitesine baktim orada windows 7 icin driverler mevcut. Ben pek sorun olacagini zannetmiyorum. Denemkle bir sey kaybetmezsiniz.

Kurabilirsiniz. Anakartin sitesine baktim orada windows 7 icin driverler mevcut. Ben pek sorun olacagini zannetmiyorum. Denemkle bir sey kaybetmezsiniz.
İşlemcim Ryzen 5 1600x kullanıyorum. Bir yolu varmıdır?
Ryzen işlemciler Win 10 altında çalışmayacaktır. AMD bunu kesin bir şekilde belirtip Win 10 altına driver desteği vermiyor.
İşlemcim Ryzen 5 1600x. Hiçbir şekilde mümkün değil mi?

Windows 10'dan başka işletim sistemi kurulmaz hocam. Mecbur Windows 10'u kullanman lazım.
@Ömer_Engin AMD R5 1600x işlemcisi olduğu için Windows 7 kurulmaz.
@Silinen üye Windows 8.1'de bu sistemi desteklemiyor.

Bunun hakkında bende burada bir konu açmıştım. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve kurulmaz diyenlere inat şu an kullanıyorum. Benim sorunumu bu şekilde çözdüm. Asus Prime B350M-K kullanıyorum bende ve kurulabiliyor.

ryzen 2600x ve x470 anakartım var uzun zamandır iş sebebi ile win7 kullanıyorum hiç bir problem yok sadece ilk kurulumda win 7 usb tanımadığı için klavye maus problemi yaşadım onuda msi smart tool ile hallettim. ama belli bir güncellemeden sonra win 7 işlemci desteği yoktur win 10 a geçiniz gibi bişey yazdı onuda patch yükleyerek çözmüştüm bulabilirsem ismini yazarım şuan gayet stabil ve problemsiz kullanıyorum çift işletim sistemi kurduğum için bazen win 10 bazen win 7 kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…