Perci Kilopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 770 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #1 Asus prime B350M-K anakartım var ve CoolerMaster Masterliquid Lite 120 sıvı soğutma almak istiyorum. O pompayı CPU girişine, fanı da CHA fan girişine taksam RPM hızını kontrol edebilir miyim? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Asus prime B350M-K anakartım var ve CoolerMaster Masterliquid Lite 120 sıvı soğutma almak istiyorum. O pompayı CPU girişine, fanı da CHA fan girişine taksam RPM hızını kontrol edebilir miyim? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 16 Mayıs 2018 #2 Evet, kontrol edebilirsin. Ama pompayı sürekli tam devirde çalıştırmanı öneririm. Fan ise sıcaklığa göre çalışabilir.
Evet, kontrol edebilirsin. Ama pompayı sürekli tam devirde çalıştırmanı öneririm. Fan ise sıcaklığa göre çalışabilir.
Perci Kilopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 770 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #3 Sercan1096 dedi: Evet, kontrol edebilirsin. Ama pompayı sürekli tam devirde çalıştırmanı öneririm. Fan ise sıcaklığa göre çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Saol hocam oyundayken zaten full yapıyorum fanları onuda full yaparım oyunda.
Sercan1096 dedi: Evet, kontrol edebilirsin. Ama pompayı sürekli tam devirde çalıştırmanı öneririm. Fan ise sıcaklığa göre çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Saol hocam oyundayken zaten full yapıyorum fanları onuda full yaparım oyunda.