kykbr
Decapat

PRIME B360M-D | Motherboards | ASUS Global
Intel B360 motherboard with Fan Xpert, intelligent cooling control with GPU temps sensing for cooler gaming & ASUS OptiMem for best memory stability

Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.

Anakartını ve işlemcisini aldım. HDMI çıkışına istinaden anakart üzerinde onboard VGA olduğunu düşünmüştüm.
Elimde 2133 DDR4 RAM vardi. Takip görüntü alamayinca müşteri hizmetlerini aradim. Müşteri hizmetleri RAM uyumluluk tablosu gönderdi. Listede parça numarası uyuşan bir RAM kullanmamı söyledi. RAM'i aldım fakat sonra öğrendim ki işlemcimde ekran kartı özelliği yok. RAM'i boşuna almış oldum. Uyumluluk bu kadar detay mi? Yoksa gereksiz ve yanlış mı bilgilendirildim?
Harici ekran kartı taktım ve görüntü aldım sistem kurulumunu gerçekleştirdim. Yine bu listedeki ekran kartlarından alma mecburiyetim yoktur herhalde çünkü halihazirda kullaniyorum fakat ASUS teknik servis israrla uyumluluk listesi dahilinde olduğunu söylüyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: