ASUS B450 TUF Pro Gaming İşlemci Olmadan BIOS Güncellenebilir mi?

3600x işlemcimi ve kasanın geri kalanını ayrı sipariş ettim fakat notlarda birlikte monteli şekilde kargolanmasını söyledim. İtopya ise bugün işlemciyi ayrı kargolamış bile. Geri mi yollayacağım BIOS update için?
Yazıyı görmeden yazınca biraz abes oldu. Kusura bakmayın. Güzel bir anakart pişman olmazsınız. Itopya ile bir görüşün bios güncellemesi yapmışlar mı? Yapmadılarsa yapılmasını talep edebilirsiniz. Etmezlerse anakartı servise gönderip güncelletebilirsiniz.

Yazıyı görmeden yazınca biraz abes oldu. Kusura bakmayın. Güzel bir anakart pişman olmazsınız. Itopya ile bir görüşün bios güncellemesi yapmışlar mı? Yapmadılarsa yapılmasını talep edebilirsiniz. Etmezlerse anakartı servise gönderip güncelletebilirsiniz.
Önemli değil. Çorumdan kargo işlerine girmek istemediğim için teknik servis işleriyle uğraşmak istemiyorum. O yüzden itopya ile iletişime geçicem yarın. Daha anakart kargolanmadı çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı