ASUS B450 TUF Pro Gaming İşlemci Olmadan BIOS Güncellenebilir mi?

Anakart hala gönderilmemişse büyük olasılıkla güncelleme yaparlar, siz sistemi ayrı ayrı farklı yerlerden mi sipariş ettiniz yoksa hepsini İtopya'dan mı?
Hepsini İtopyadan fakat ayrı siparişler üzerinden. Toplamda 3 sipariş. İlkinde kasa, ssd, hdd, ekran kartı, monitör ve anakartı sipariş ettim. Çünkü 2 karttan almak zorundaydım limitlerden dolayı. Müşteri hizmetlerine de sordum ayrı ayrı alıp notlara düşsem siz montajı birlikte yapsanız olur mu diye olur dediler. Daha sonra işlemciyi sipariş ettim. Notlara yazdım dediğim gibi. Daha sonra da ram'i sipariş ettim. Ama yazmama rağmen işlemci kargolanmış görünüyor. Kargo ağırlığı da 900 gram.

Boş kutu göndermiş de olabilirler, boş kutuları bir kutuda sistemi de ayrı kutuda gönderiyorlar ama sipariş içerini arayıp sorun aralarında iletişim sorunu olduysa yapmamış olabilirler. Fakat anakart BIOS güncel gönderirler.
Kutusu dolu. Tek ümidim dediğiniz gibi BIOS güncel gelmesi anakartın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı