oguzdogan1999 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 52 Makaleler 1 26 Mart 2024 #1 Secure Boot ve TPM açmayı adım adım anlatacağım Anakartın BIOS bölümünü açın. 1) advanced\ trusted computing (dizisine gidin) Security device suport = enable. TPM 2.0 UEFI Spec version = tcg_2. 2) advanced\ AMD fTPM Configuration (dizisini gidin) Selects TPM device = enable Firmware TPM. fTPM = enable. 3) boot\ CSM (dizisini açın) - Launch CSM = disable. 4) boot\ Secure Boot (dizisini açın) OS type = Windows UEFI mode. Key managment Clear Secure Boot keys ( basın ve silin ardından), install (basın ve yükleyin)
Secure Boot ve TPM açmayı adım adım anlatacağım Anakartın BIOS bölümünü açın. 1) advanced\ trusted computing (dizisine gidin) Security device suport = enable. TPM 2.0 UEFI Spec version = tcg_2. 2) advanced\ AMD fTPM Configuration (dizisini gidin) Selects TPM device = enable Firmware TPM. fTPM = enable. 3) boot\ CSM (dizisini açın) - Launch CSM = disable. 4) boot\ Secure Boot (dizisini açın) OS type = Windows UEFI mode. Key managment Clear Secure Boot keys ( basın ve silin ardından), install (basın ve yükleyin)
J Joshuaxw Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #2 usta bende desteklenmiyor yazıyor nasıl düzeltebilirim