ASUS B450M Dragon ses kartı ile Arctis Nova 1X kullanmak nasıl olur?

akif6060

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur 27 inç monitör
Amd rx 6700xt
Amd ryzen 5 5600
500gb sdd
16 gb ram
B450 anakart
Meslek
Gastronomi öğrencisi
Arkadaşlar kullandığım anakart ASUS B450M Dragon.

SteelSeries Arctis Nova 1X​

Bu kulaklığı almayi düşünüyorum birkaç yerde gördüm aklıma takıldı ben bunu alsam performansta sıkıntı yasar mıyım şu an kullandigim kulaklık Rampage alquist SN-R10 Twitch gibi yerde yayin açmayı denesem cızırtı sesi geliyor discorttada arkadaşlarım diyor test edince cızırtı var bu kulakliktada ayni sorun olur mu yoksa sadece benim kulaklitan mi kaynaklı. Aklimdaki soru ses karti ile sıkıntı yasar miyim?

Arkadaşlarınızdan kulaklık rica edip deneyin? Sorunu anlamak için. Farklı kulaklıklarla da oluyorsa, windows'u yeniden kurun. Hala devam ederse çözümler;

1-Kasa içinde statik vs. varsa ses kartları cızırtı yapabilir. Komple uzay montaj yapıp tekrar kasaya kurulum yapılabilir.

2-Asus xonar se 5.1 ses kartı satın alabilirsiniz, 1200 lira civarında olması güncel fiyatını bilmiyorum.

Arkadaşlarınızdan kulaklık rica edip deneyin? Sorunu anlamak için. Farklı kulaklıklarla da oluyorsa, Windows'u yeniden kurun. Hala devam ederse çözümler;

1-kasa içinde statik vs. varsa ses kartları cızırtı yapabilir. Komple uzay montaj yapıp tekrar kasaya kurulum yapılabilir.

2-ASUS Xonar SE 5.1 ses kartı satın alabilirsiniz, 1200 lira civarında olması güncel fiyatını bilmiyorum.

Anakart yeterli olmaz mi?

Ya da anakart kulakligi destekler mi sormak istediğim soru bu

Tamam teşekkürler gece gece ilgilendiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı