ASUS B450M Dragon'a 5600X takılır mı?

Yaw kardeşim gerçekten sorunlusunuz ya. Anakartının sitesinde videoda gösterdiği yerde var diyorum. Girip kontrol etmesem sana neden önereyim. Şimdi görsellerini buraya atarsam özür dileyecek misin saygısızlığın yüzünden? Adam gibi izle videoyu.
Sürücüler ve araçlar kısmına gir. İşletim sistemini seç. Aşağıya kaydır "software and utility" kısmını genişlet153. 6 MB olan 2. Sıradaki uygulama.
Screenshot_20210719_155410_com.opera.browser.jpg
Screenshot_20210719_155423_com.opera.browser.jpg

Yaw kardeşim gerçekten sorunlusunuz ya. Anakartının sitesinde videoda gösterdiği yerde var diyorum. Girip kontrol etmesem sana neden önereyim. Şimdi görsellerini buraya atarsam özür dileyecek misin saygısızlığın yüzünden? Adam gibi izle videoyu.
Sürücüler ve araçlar kısmına gir. İşletim sistemini seç. Aşağıya kaydır "software and Utility" kısmını genişlet153. 6 MB olan 2. sıradaki uygulama. Eki Görüntüle 1112451Eki Görüntüle 1112452

Harbi görmedim orayı ben chipset te sanıyordum özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı