Asus B450M-K vs PRIME B450M-PLUS

atscan

Kilopat
Soru başlıkta, yardımcı olursanız sevinirim.

Asus B450-M-Plus kullanıyorum gayet memnunum biosu çok rahat.

Asus Prime B450M- Plus daha iyi mosfet soğutucuları daha iyi. 2 tane fazladan RAM slotu mevcut. Hız aşırtma potansiyeli daha iyi. Tek sıkıntı kasan ATX desteklemiyorsa takamazsın. He kasayı daha almadım anakarta göre seçeceğim diyorsanda Prime modeli seni üzmez. Zaten ikisinin Bios'u aynı.

Teşekkürler hocam son bir sorum var. Vatan Bilgisayar'da çalışan bir arkadaş r5 3600 ile bu anakart uyumlu değil görüntü alamazsın demişti sizce ne kadar doğru ? Ben inanmadım şahsen 7nm üretildiği için oluyormuş

Tam emin değilim ama anakarta Bios güncellemesi yapman gerekebilir 3. nesil Ryzen İşlemci kullanabilmek için. Bu anakartı kullanıp 3. nesil işlemci kullanan arkadaşlar yorum yaparsa güzel olabilir o konuda. Asus sitesinde destekliyor olarak gözüküyor fakat güncellemeden sonra mı önce mi desteklediği belli olmadığı için emin değilim. Bu B450 anakartlar 2. nesil Ryzenlar ile çıkmışlardı. Güncelleme gerekir diye düşünüyorum.

Bios update lazım. 3. nesıl işlemci için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…