ASUS B450M K2 ile Ryzen 5 5600 4.8 GHz yapılabilir mi?

73 derece gayet güzel ve soğuk sayılır. CPU'nun silikonu sağlam ise daha da gideri olur. Tabii uzmanı olan aceteq hocama sorun.
CPU OC yapma işleri dalım değil, soğutma kısmında fikir verebiliyorum.
FH4 full ayarlar yani extrem 1080P'de 60 derece gördü max değer işlemci. Snowman T6 Ultra soğutucu ve MX6 macun var. Anakarttada pasif soğutma var onun sayesinde bu değerde mos tutuyor.
Silikona ve anakartına bağlı. İstersen 45.00 GHz Core ratio, vddcr 1.150v ile başlayalım.
Sizin fikriniz nedir hocam bu konuda? Arkadaşın konusunuda gereksiz uzatmak istemiyorum danışmak istedim sadece.

Sizin fikriniz nedir hocam bu konuda? Arkadaşın konusunuda gereksiz uzatmak istemiyorum danışmak istedim sadece.

Bence gayet iyi ama %100 tam yükte sistem kapanabilir. 1.2v ve 4.7 GHz ciddi değerler. Mesela TLOU'da render alırken sıkıntı çıkma ihitmali var ayrıca test süresi de çok önemli. Benzer oyunlarda da aynı şekilde.

Hocam aralıksız neredeyse 10 saat CS2 oynamışlığım oldu ve yaklaşık 1 1-5 senedir bu ayarlarda kullanıyorum sistemi her BIOS Update sonrası yine ayarlıyorum devam ediyorum. Dediğiniz uygulamayı bilmiyorum ama after ve premierde de render alıyorum.
Aynı zamanda 2 saat civarı fh4de aralıksız durduğu oluyor. extream ayarlar 1080p.

Son düzenleme:

Uzun renderlarda sorun yoksa bir şey olmaz ama sıcaklıkları kontrol edin ara ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…