ASUS B450M PLUS GAMING anakart Corsair Spec-Delta RGB kasasına sığar mı?

Liqxery

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ince hesap da güzel hazır bir sistem buldum.
Bu sistemin kasasını Corsair Spec-Delta RGB ile değiştireceğim ama anakartını yani bu kartı:
İçine sığar mı sığmaz mı ondan şüpeleniyorum ve bir soru daha sormak istiyorum. İnce hesapda alacağım hazır PC'nin işlemcisi stokta yok bu ürünün kargoya ya da elime ulaşma süresi artar mı?
Bir şeye daha baktım ve mATX ve ATX gördüm ne farkı var tam olarak.

Son düzenleme:
Hocam kasa ATX yarısı kadar kaplamaz o anakart.

İşlemciyi tek başına satmıyorlardır. O yüzden görünmüyor olabilir. Sadece hazır sistemlerde kullanmak için ayırmış olabilirler. Böyleyse gecikme olmaz. Dediğiniz gibi stokta bittiyse ya bekletirler ya da farklı bir işlemci önerirler.

Evet o yüzden işlemciyi değiştirdim zaten çünkü stolara gelecek gibi durmuyor
Hocam kasa ATX yarısı kadar kaplamaz o anakart.

Peki mATX ve ATX arasındaki fark ne hani hız vs bir şey var mı?

Peki kasayı şunla değiştirsem:
mATX takabilir miyim bazı inceleme videolarında ATX bir sistem toplamak için ideal bir kasa diyor ama merak ettim mATX takabilir miyim

Son düzenleme:
mATX, ATX bunlar sadece anakartın boyutlarını belirtiyor. ATX desteği olan kasaların hepsine mATX anakart takabilirsiniz. mATX anakartların boyutları daha küçük oluyor. Daha az girişi, bağlantı portu oluyor. Fiziksel farklılık dışında hız, frekans, işlemci desteği vs. bir farkı yok. Alacağınız anakartın sitesine girip inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…