ASUS B550 Plus Wi-Fi sistemde Bluetooth hoparlör sistemi donduruyor

wSquenzy

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Asus B550 Plus Wi-Fi
Selam. Bilgisayara JBL GO 2 model hoparlörü Bluetooth ile bağlayınca anlamadığım bir şekilde bilgisayar donuyor, hiçbir şeye tıklanmıyor. Ana kartım ASUS B550 Plus Wi-Fi modeli, kendiliğinden Wi-Fi ve Bluetooth için bir aparatı var. Bu olayla ilk kez karşılaşmıyorum daha önce de olmuştu. Sizce başka bir USB Bluetooth dongle'ı alsam bu sorun düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bilgisayara JBL GO 2 model hoparlörü Bluetooth ile bağlayınca anlamadığım bir şekilde bilgisayar donuyor, hiçbir şeye tıklanmıyor. Ana kartım ASUS B550 Plus Wi-Fi modeli, kendiliğinden Wi-Fi ve Bluetooth için bir aparatı var. Bu olayla ilk kez karşılaşmıyorum daha önce de olmuştu. Sizce başka bir USB Bluetooth dongle'ı alsam bu sorun düzelir mi?
İlginç. Farklı bir dongle takıp dahili wifi bluetooth donanımlarını devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz ancak bu donanım hatasının kaynağını bulmak lazım. İşletim sistemi nedir ? Kurulan sürücüler güncel mi ? Bios sürümü vb...

Windows 10 kullanıyorum. BIOS'um şu anda güncel değil fakat daha önce güncel iken de bu sorunu yaşıyordum.

Bu arada bu sorun hoparlörü bağladığım zaman hemen yaşanmıyor. Aradan 1 saat gibi bir süre geçince bilgisayar donuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı