marsheilla Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, kasamda 4tane RGB fan var fakat bu fanların RPM'lerini kontrol edemiyorum hepsi aynı hızda çalışıyor. Kasam:VENTO VG4200S RGB Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah E-ATX FSP Hydro K Pro Gen5 750W 80+ Bronze Gaming Kasa Anakartım ASUS B650M-R Bağlantılara baktım fakat bu konuda bilgim olmadığı için danışmak istedim kasanın arka görüntüsünü aşağıya atıyorum. Fanları anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum aparat mı almam gerek ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_3007.jpeg 160,5 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2025
Merhaba arkadaşlar, kasamda 4tane RGB fan var fakat bu fanların RPM'lerini kontrol edemiyorum hepsi aynı hızda çalışıyor. Kasam:VENTO VG4200S RGB Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah E-ATX FSP Hydro K Pro Gen5 750W 80+ Bronze Gaming Kasa Anakartım ASUS B650M-R Bağlantılara baktım fakat bu konuda bilgim olmadığı için danışmak istedim kasanın arka görüntüsünü aşağıya atıyorum. Fanları anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum aparat mı almam gerek ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 29 Nisan 2025 #2 Fan kontrolcüsüne tüm fanları bağla, en son da fan kontrolcüyü anakarta bağla. Artı 0 Eksi
KS KS marsheilla Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Hocam resimde fanlar birbirine bağlanılmış sonrasında başka bişeye takılmış, yani kontrolcü mü almam gerekiyor bu durumda ? Artı 0 Eksi
Hocam resimde fanlar birbirine bağlanılmış sonrasında başka bişeye takılmış, yani kontrolcü mü almam gerekiyor bu durumda ?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 29 Nisan 2025 #4 marsheilla dedi: Hocam resimde fanlar birbirine bağlanılmış sonrasında başka bişeye takılmış, yani kontrolcü mü almam gerekiyor bu durumda ? Genişletmek için tıkla... Evet kontrolcü almanız lazım. Resimde fanlar birbirine bağlanıp kasaya takılmış gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
marsheilla dedi: Hocam resimde fanlar birbirine bağlanılmış sonrasında başka bişeye takılmış, yani kontrolcü mü almam gerekiyor bu durumda ? Genişletmek için tıkla... Evet kontrolcü almanız lazım. Resimde fanlar birbirine bağlanıp kasaya takılmış gibi görünüyor.
KS KS marsheilla Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 Peki bu diğer uçtan çıkan kablolar ne işe yarıyor sağ taraftaki chase fan girişine uyuyor. Bu kabloyu anakarta taktığımda kısa devre yapıyor. Dosya Ekleri image.jpg 80,5 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleme: 29 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Peki bu diğer uçtan çıkan kablolar ne işe yarıyor sağ taraftaki chase fan girişine uyuyor. Bu kabloyu anakarta taktığımda kısa devre yapıyor.