ASUS B650M-R BIOS ayarları nasıl olmalı?

YUSUFziya01

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
RAM
Patriot Viper 16gb 6000MHz
İşlemci
Ryzen 5 7600
Ben sistemin tüm parçalarını topladım. BIOS güncelledim. Şimdi ayarlarda ne yapmam lazım?

@IamTheDragon hocam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle RAM frekansını arttırman in XMP ayarını profil 1'e alman gerekli eğer Windows 11 kullanıyorsan TPM ayarını açmalısın ve onunla birliktede CSM Support devre dışı bırakıp Secure Boot özelliğini açman gerekli eğer Windows 11 de TPM ve Secure Boot açmazsan Valorant'a falan giremezsin ben kendi anakartım in konuşuyorum çoğu anakart özellikleri aynı olur ama isimleri farklı olabilir ben Gigabyte için konuştum ASUS'ta farklı olabilir

Öncelikle RAM frekansını arttırman in XMP ayarını profil 1'e alman gerekli eğer Windows 11 kullanıyorsan TPM ayarını açmalısın ve onunla birliktede CSM Support devre dışı bırakıp Secure Boot özelliğini açman gerekli eğer Windows 11 de TPM ve Secure Boot açmazsan Valorant'a falan giremezsin ben kendi anakartım in konuşuyorum çoğu anakart özellikleri aynı olur ama isimleri farklı olabilir ben Gigabyte için konuştum ASUS'ta farklı olabilir.

EXPO ayarını açtım AMD olduğu için hızları olması gereken değere geldi ama diğerlrini nasıl yapacağımı tam anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı