Fakireleman Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #1 Gördüğünüz resimde hangi flash belleği (2 tane yazıyor biri normal diğerinde UEFI yazyıyor) nasıl en yukarı taşıyacağım? Format atmak için yapıyorum.
Gördüğünüz resimde hangi flash belleği (2 tane yazıyor biri normal diğerinde UEFI yazyıyor) nasıl en yukarı taşıyacağım? Format atmak için yapıyorum.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 23 Eylül 2021 #2 Sanırım tasımayacaksınız entera basıp UEFI'yi seçeceksiniz.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.482 Çözümler 7 23 Eylül 2021 #3 Fakireleman dedi: Eki Görüntüle 1171771 Gördüğünüz resimde hangi flash belleği (2 tane yazıyor biri normal diğerinde UEFI yazyıyor) nasıl en yukarı taşıyacağım? Format atmak için yapıyorum. Genişletmek için tıkla... UEFI yazanı seçip enterlayın.
Fakireleman dedi: Eki Görüntüle 1171771 Gördüğünüz resimde hangi flash belleği (2 tane yazıyor biri normal diğerinde UEFI yazyıyor) nasıl en yukarı taşıyacağım? Format atmak için yapıyorum. Genişletmek için tıkla... UEFI yazanı seçip enterlayın.
Fakireleman Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #4 MotoCBR dedi: Sanırım tasımayacaksınız entera basıp UEFI'yi seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim yapabildim.
MotoCBR dedi: Sanırım tasımayacaksınız entera basıp UEFI'yi seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim yapabildim.