T TahaSYN Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 69 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ASUS anakartım var BIOS ayarı ASUS'un. Windows 10 nasıl kuruluyor ayarları nedir acaba bir video varsa linkini atarsanız mutlu olurum Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Arkadaşlar ASUS anakartım var BIOS ayarı ASUS'un. Windows 10 nasıl kuruluyor ayarları nedir acaba bir video varsa linkini atarsanız mutlu olurum
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2020 #2 USB kurulum dosyası hazırlayın, BİOS girişinde BOOT yazan yerde birincil olarak USB diskinizi seçin ve kurulum ekranına yönlendirileceksiniz.
USB kurulum dosyası hazırlayın, BİOS girişinde BOOT yazan yerde birincil olarak USB diskinizi seçin ve kurulum ekranına yönlendirileceksiniz.
N niggazwithmert Femtopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 13 4 Eylül 2020 #3 ben bios u güncellemeden kurdum win 10 u acaba dedikleri gibi ram hatası vs sıkıntısı gerçektn çıkarmı ve ya win 10 u silip en baştan bios u güncelleyip win 10 kurabilimiym
ben bios u güncellemeden kurdum win 10 u acaba dedikleri gibi ram hatası vs sıkıntısı gerçektn çıkarmı ve ya win 10 u silip en baştan bios u güncelleyip win 10 kurabilimiym