ASUS BRK grafik kartları ile ASUS O2G arasındaki fark nedir?

Bavier

Kilopat
Yer
España
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba.
Ekran kartım bozuldu ve acilen ekran kartı almam gerekiyor. Hesaplarıma göre çalışmak ve oyun oynayabilmek için en GT1030 işimi görüyor. Malumunuz maddi olarak da GT1030 üzerine çıkamıyorum. O yüzden internetten fiyatlara bakayım dedim ve 2 kart dikkatimi çekti. ASUS GT 1030 2 GB brk GDDR5 diğeri ise ASUS GT 1030 2 GB o2b GDDR5. aralarında bayağı bir fiyat farkı var. Brk olan çok daha pahalı. Ama aralarındaki farkı bir tür anlayamadım. Web ve grafik tasarım ile uğraşıyorum. Oyun olarak ise GTA V ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlar oynuyorum. Önceki kartım AMD Radeon R9 200 series idi. Elbette yüksek performans almıyordum ama rahat rahat oyun oynayabiliyordum. İşlemcim AMD FX 8120 8 Core. Uzun lafın kısası. Bütçem oldukça düşük. Ama 1030 seviyesi bir kart alabiliyorum. Zorlasa da yukarıda bahsettiğim ASUS GT 1030 2 GB brk GDDR5 seviyesine çıkabilirim. Biri bana aralarındaki farkı söyleyebilir mi? Ya da başka bir modele mi bakmalıyım. Lütfen. Bilen birinin yardımına ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…