Asus Bursa Yetkili Servis

Elassar

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Asus Zenfone 2 telefonumu alalı yaklaşık 7-8 ay oldu. Hiç bir şey yokken birden telefonun hoparlörünün patladığını fark ettim. Oysa ben kesinlikle kulaklıksız müzik dinlemem ama nasıl olduysa patlamış işte.
Sizin bildiğiniz Asus'un Bursa da iyi bir yetkili servisi var mı ? Gerçekten kaliteli hizmet veren.

Bursa'da Asus servisleri vardır fakat telefon için yetgin olan servisler buradadır. Gerek parça temini olsun, gerek onarım olsun en mantıklısı bu servislere göndermen. Büyük mağazalardan aldı isen (Teknosa, Vatan) herhangi bir şubesine verdiğinizde onlar gerekli yere ileteceklerdir veya kargo ile servislerine gönderebilirsin.

Bursa'da Asus servisleri vardır fakat telefon için yetgin olan servisler buradadır. Gerek parça temini olsun, gerek onarım olsun en mantıklısı bu servislere göndermen. Büyük mağazalardan aldı isen (Teknosa, Vatan) herhangi bir şubesine verdiğinizde onlar gerekli yere ileteceklerdir veya kargo ile servislerine gönderebilirsin.
N11 üzerinden almıştım fakat 2 yıl Asus Türkiye garantili. Sanırım burda ki iyi bir servise götüreceğim. Çünkü işimin hızlı ve en iyi şekilde olmasını istiyorum. Oraya gönderirsem biraz vakit kaybedeceğim.

Sanırım İstanbul'da bir servise göndereceğim. Bana bildiğiniz kaliteli bir Zenfone teknik servisi önerebilir misiniz ?

@THE_MILLER

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı