Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 30 Nisan 2021 #11 hakanbey30 dedi: Yıl sonuna 5K garanti veriyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı piyasasına yön veren adam diye anıyorlar seni sağda solda.
hakanbey30 dedi: Yıl sonuna 5K garanti veriyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı piyasasına yön veren adam diye anıyorlar seni sağda solda.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #12 Dragon Slayer dedi: Ekran kartı piyasasına yön veren adam diye anıyorlar seni sağda solda. Genişletmek için tıkla... Ayda en az 100 tane sistem topluyoruz. Mecburen Tedarikçilerle içli dışlıyız. Onlardan aldığım bilgiler doğrultusunda yorum yapıyorum. Hepsi bu
Dragon Slayer dedi: Ekran kartı piyasasına yön veren adam diye anıyorlar seni sağda solda. Genişletmek için tıkla... Ayda en az 100 tane sistem topluyoruz. Mecburen Tedarikçilerle içli dışlıyız. Onlardan aldığım bilgiler doğrultusunda yorum yapıyorum. Hepsi bu