ASUS Cerberus 1050 Ti ve ASUS P8B75 mlx anakart uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
elbette

Evet uyumludur. Ancak önceki açtığınız konuda dediğimiz gibi fiyatı neredeyse aynı olan 1650'yi almanız çok daha iyi olacaktır. %30-40 daha fazla performans alırsınız. Hem de birazcık daha geleceğe dönük olur ilerde yükseltme yaparsanız.

Ama sanırım bu marka soğutma konusunda iyi değil.
O yüzden bu karta yöneldim zaten.

O yüzden bu karta yöneldim zaten.

Palit iyi bir markadır. 1650 çok ısınan bir kart değil zaten. Bütçeniz el veriyorsa 1650 almanız daha iyi olacaktır. Soğutması birazcık daha iyi diye 1650 yerine 1050 Ti olmak çok mantıklı değil. Şahsen bende 1050 Ti var. 2. el olarak iyi bir fiyata almıştım. Eğer 1650 ve 1050 Ti arasında seçim yapabiliyor olsaydım 1650 almadım diye çok üzülür ve pişman olurdum. Tabi ki yine de tercih sizin.

Evet çok doğru söylüyorsun ama şöyle birşey var.
Benin işlemcim İ5 3470.
Ben bu işlemciye darboğaz yapmayacak, yapacaksada çok minik yani hisse dilmeyecek kadar bir darboğaz olsun istiyorum.
Ama şuan az önce GTX 1050 Tİ ve 1650'nin fps testlerine baktım ve arada çok fark varmış.
O yüzden 1650'ye bakmaya devam edeceğim.

Ama şu an az önce GTX 1050 Ti ve 1650'nin FPS testlerine baktım ve arada çok fark varmış.
O yüzden 1650'ye bakmaya devam edeceğim.

Bence de daha mantıklı. Eğer ileride işlemcinizi i7 3770'e falan yükseltmek isterseniz ya da DDR4 sisteme geçmek isterseniz darboğaz da azalacaktır. Bu kadar para veriyorken en azından 1650 almanız daha iyi olacaktır çünkü ayrı fiyattalar.

1650 çok pahalı diye almamı desteklemiyorlar.

1650 çok pahalı diye almamı desteklemiyorlar.

Şöyle bir şey var bütün ekran kartları pahalı şu an . Genel olarak ekran kartı almanızı desteklemezler stokların düzelmesini bekleyin derler. 1 senedir diyorlar ancak stokların 2022-2023'e kadar düzeleceği yok. Fiyatlar da böyle devam edecek ya da artacak. O yüzden ya 2. el tercih etmeniz ya da fiyatlara katlanıp almanız lazım. 3100 TL'ye 1050 Ti mı 3200 TL'ye 1650 mi diye sorsanız herkes 1650 der.

Bu arada açtığınız diğer konudaki ilan 2020'den kalma. Kimse o fiyata o ekran kartını satmaz. Satıcı ile görüştünüz mü bilmiyorum ama fiyatını güncellememişler gibi duruyor. Satıcıya sormanızda fayda var. Eğer hala o fiyattan satıyorsa üründe bir sıkıntı olabilir.

Şunu da söyleyeyim bütün ekran kartları anakartınız ile uyumludur. Tek tek konu açmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…