Satılık Asus Cerberus Gaming Mouse

Ürünün fiyatı sizce nasıl ?

• Ucuz

• Normal

• Pahalı

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Mustafa_35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle ürünü internet üzerinden klavyesiyle set olarak aldım ve şuan yalnızca klavyesini kullanıyorum.Ürünü teslim aldığım gün yalnızca 10 dakika test ettim ve bunun dışında kesinlikle kullanmadım.(Kendim şuan Monster pusat v1 mouse kullanıyorum).Ürünü yalnızca elden İzmir'de satıyorum. Alışverişin elden olması hem kendim hem de alıcı için daha güvenli ve sorunsuz olacağını düşündüğümden bunu tercih ettim. Ürünü alırken kesinlikle inceleyebilirsiniz ve test edebilirsiniz. Ürünün ilan linkini buradan da sizlerle paylaşıyorum. Konum, telefon no ilanlarda var. Ayrıca fotoğrafları buraya da ekliyorum. Ürünün fiyatı 100 TL'dir.
Buradan,linkinden veya telefondan mesaj atarak(whatsapp ile de olabilir) bana ulaşabilirsiniz.

https://tr.letgo.com/tr/i/asus-cerberus-gaming-mouse_75eaa3e1-c727-4fad-ab90-e1ce9d952bbe

7.png
8.png
30.png
4.png
3.png
2.png
1.png
6.png

Son düzenleme:
Hocam kapıda ödeme yöntemiyle şehirler arasında da güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

İlk kez ürün satıyorum. Fazla bilgim yok bazı ödeme yöntemleri buldum fakat ondada aracılar para alıyor. Önerilerinize açığım. Bunla ilgili bir bağlantı veya konu önerebilir misiniz? Hem kendim hemde alıcı için en güvenilir yöntem kapıda ödeme mi veya hangisi açıklarsanız sevinirim.

Sahibinden'in GET olayı güzel hocam, teknoloji ürünleri için %9 pay alıyorlar ama sorun olmuyor, alıcının parası Sahibinden'in havuzuna gidiyor, satıcı ürünü yerine ulaştırdığında alıcı onay veriyor, vermezse 3 gün içinde otomatik onaylanıyor.

Hocam kapıda ödeme yöntemiyle şehirler arasında da güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Ürünün faturası vs. gerekiyormuş . Faturası var ve garantisi devam ediyor fakat ürünü set olarak almıştım. Bundan dolayı faturayı vermeyi düşünmüyorum.(Diğer ürünüm için faturayı saklıyorum.)

Sahibinden'in GET olayı güzel hocam, teknoloji ürünleri için %9 pay alıyorlar ama sorun olmuyor, alıcının parası Sahibinden'in havuzuna gidiyor, satıcı ürünü yerine ulaştırdığında alıcı onay veriyor, vermezse 3 gün içinde otomatik onaylanıyor.

GET olayı tamamen alıcıyı koruyor. Ürünü sattım ve alıcı beğenmediğini söyledi veya ürün göründüğü gibi değil vs. diyerek iade etti. Bana boş kutu yollasa ben haftalarca boş kutu gönderdiğini kanıtlamakla uğraşmalıyım. Sistem parayı ürünü iade edince direk alıcıya geri aktarıyor. Bundan dolayı dolandırıcı biri çok rahat kendini kurtarabilir yeterli kanıt olmazsa.

GET olayı tamamen alıcıyı koruyor. Ürünü sattım ve alıcı beğenmediğini söyledi veya ürün göründüğü gibi değil vs. diyerek iade etti. Bana boş kutu yollasa ben haftalarca boş kutu gönderdiğini kanıtlamakla uğraşmalıyım. Sistem parayı ürünü iade edince direk alıcıya geri aktarıyor. Bundan dolayı dolandırıcı biri çok rahat kendini kurtarabilir yeterli kanıt olmazsa.
Biraz da şans faktörü var tabi internetten alış/satış işlerinde.

Ürünü zaten yazıda olduğu gibi kontrol ettiğimi ifade ettim.Ürünü kutusundan çıkartıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettiğim 10 dakikalık kullanım eğer sayılıyorsa öyle diyebilirsiniz. Çalıştırdım ve çalıştığına sıkıntı olmadığına kanaat getirince kutusuna koydum. Ayrıca ürünü elden satıyorum. Yani ürünü alacak kişi bizzat almadan önce kutusundan çıkartıp inceleyebilir. Orada ürünün kullanılmış olduğunu hissederse almaya bilir. Ama dediğinizi dikkate alıp yazıyı düzenliyorum. Yanıltıcı olmak istemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı