ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti vs Asus GeForce GTX1050 Ti ROG STRIX

En ucuz 1050ti ı alın geçin yahu ne extra performansı olacak? Bende asus rog var oc yapıyorum aldığım en fazla +6-7 fps yani fiyat farkına asla değmez. Gidin zotac mini tek fanlı 1050ti alın geçin.

En ucuz 1050ti ı alın geçin yahu ne extra performansı olacak? Bende asus rog var oc yapıyorum aldığım en fazla +6-7 fps yani fiyat farkına asla değmez. Gidin zotac mini tek fanlı 1050ti alın geçin.
Fiyatlar aynı ise soğutması,frekansı iyi olan alınacak tabiki. Önemli olan 1 2 FPS değil zaten. Sistemin stabil kalabilmesi. Tek fanlı bir 1050Ti, çift fanlı bir 1050Ti'dan daha iyi performans vermez uzun süreli ve ağır kullanımda. Birinde aralıksız 2 3 saat oyun oynadığınızda drop vs. oluşabilir diğerinde oluşmayabilir. Bunun için söylüyorum. Yoksa en ucuz 1050Ti 100 FPS verecekse en pahalısı 103 FPS verir.

İstediği kadar aynı olsun bunların 2 side alınmaz piyasadan en ucuz 1050ti alınır geçilir. Isınmayan kartta drop vs olmayacağı için bunlarında bir önemi yok. Sonuçta 1080ti kullanmıyor 75w çeken bir kart. Zaten dolardan madencilikten hak ettiğinin 2 katına satılıyor bir de yok rog yok gaming x pazarlama kandırmacalarına hiç ama hiç gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…