T ThanksForTheANSWER Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 29 6 Haziran 2020 #1 Fn+Caps Lock yapıyorum ışık iki kere yanıp sönüyor kapanıyor. İnternette videolara baktım. Fn+Caps Lock yaptıklarında oluyor. Ben yaptığımda olmuyor. Klavyeyi İncehesap Gaming gecesinden almıştım. Arızalı yollama ihtimalleri var mı?
Fn+Caps Lock yapıyorum ışık iki kere yanıp sönüyor kapanıyor. İnternette videolara baktım. Fn+Caps Lock yaptıklarında oluyor. Ben yaptığımda olmuyor. Klavyeyi İncehesap Gaming gecesinden almıştım. Arızalı yollama ihtimalleri var mı?
Okshertks Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 6 Haziran 2020 #2 Klavyede fn tuşunun yanında ayar tuşu var ona basınca yanması lazım fn ile birlikde pagedow ve pageupla klavye ışıgını kısıp çogalta bilirsin Artı 0 Eksi
Klavyede fn tuşunun yanında ayar tuşu var ona basınca yanması lazım fn ile birlikde pagedow ve pageupla klavye ışıgını kısıp çogalta bilirsin
KS KS T ThanksForTheANSWER Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 29 6 Haziran 2020 #3 Okshertks dedi: Klavyede fn tuşunun yanında ayar tuşu var ona basınca yanması lazım fn ile birlikde pagedow ve pageupla klavye ışıgını kısıp çogalta bilirsin Genişletmek için tıkla... Yansa azaltıp çoğaltacağım da yanmıyor Artı 0 Eksi
Okshertks dedi: Klavyede fn tuşunun yanında ayar tuşu var ona basınca yanması lazım fn ile birlikde pagedow ve pageupla klavye ışıgını kısıp çogalta bilirsin Genişletmek için tıkla... Yansa azaltıp çoğaltacağım da yanmıyor
Okshertks Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 6 Haziran 2020 #4 Fn tuşunun yanındaki tuşa basınca yanmıyormu fn ile ctrl nin arasında tuş olması lazım Artı 0 Eksi
KS KS T ThanksForTheANSWER Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 29 6 Haziran 2020 #5 Çözüldü. FN tuşunun yanındaki ışık göstergesine Alt tuşu ile birlikte basınca ilk ışık yanıyor. Sonrasında fn+capslock tuşu ile renk değişiyor. Okshertks dedi: FN tuşunun yanındaki tuşa basınca yanmıyor mu FN ile CTRL'nin arasında tuş olması lazım Genişletmek için tıkla... FN ile basınca değil de alt ile basınca yanıyormuş. Yabancı bir kanalda kutu açılımı videosu izlerken gördüm. Son düzenleme: 6 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Çözüldü. FN tuşunun yanındaki ışık göstergesine Alt tuşu ile birlikte basınca ilk ışık yanıyor. Sonrasında fn+capslock tuşu ile renk değişiyor. Okshertks dedi: FN tuşunun yanındaki tuşa basınca yanmıyor mu FN ile CTRL'nin arasında tuş olması lazım Genişletmek için tıkla... FN ile basınca değil de alt ile basınca yanıyormuş. Yabancı bir kanalda kutu açılımı videosu izlerken gördüm.