Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 14 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar klavyemi bir bardak su ile temizlesem sorun olur mu? Her yerde bas bas su geçirmez diyorlar ama insan yinede korkuyor, klavye de çok kirlendi. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2019
Arkadaşlar klavyemi bir bardak su ile temizlesem sorun olur mu? Her yerde bas bas su geçirmez diyorlar ama insan yinede korkuyor, klavye de çok kirlendi. Sizce ne yapmalıyım?
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 14 Haziran 2019 #2 Benzer bir konuya daha yazdım. IP 68 gibi bir sertifika belirtilmemiş ise, su kaçabilme ve klavyenize zarar verebilme ihtimali her zaman olacaktır.
Benzer bir konuya daha yazdım. IP 68 gibi bir sertifika belirtilmemiş ise, su kaçabilme ve klavyenize zarar verebilme ihtimali her zaman olacaktır.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 14 Haziran 2019 #3 berk1937 dedi: Benzer bir konuya daha yazdım. IP 68 gibi bir sertifika belirtilmemiş ise, su kaçabilme ve klavyenize zarar verebilme ihtimali her zaman olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir serifika belirtildiğini nereden öğrenebilirim?
berk1937 dedi: Benzer bir konuya daha yazdım. IP 68 gibi bir sertifika belirtilmemiş ise, su kaçabilme ve klavyenize zarar verebilme ihtimali her zaman olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir serifika belirtildiğini nereden öğrenebilirim?
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 14 Haziran 2019 #4 Kendi sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım, ayrıca "suya dayanıklı" demişler.