Asus Cerberus Klavye Tekleme Sorunu

Cazzarie

Kilopat
İyi günler, klavyede herhangi bir tuşa uzun süre basınca teker teker yazmaya başlıyor ve bir türlü bu sorunu çözemedim. Oyun oynarken özellikle çok can sıkıcı oluyor. Klavye bozulmuş olabilir mi?
Yardımcı olabilecek yok mu?
Not: FN+Q kombinasyonunu denedim, ilk başta olur gibi oluyor sonra tekrardan teklemeye devam ediyor.

Son düzenleme:
Acaba klavyenin herhangi bir kullanma modu mu vardı? Çok bilmiyorum ama tuşlara basılı tutunca acılan, her zaman anında kapattığım ve hiç dikkat etmedigim "Yapışkan Tuşlar" penceresiyle ilgili bir durum olabilir mi?

Klavyenin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Klavyeyi başka bir bilgisayarda test etme şansınız var mı? Bakalım aynı sorun orada da olacak mı.

Acaba klavyenin herhangi bir kullanma modu mu vardı? Çok bilmiyorum ama tuşlara basılı tutunca acılan, her zaman anında kapattığım ve hiç dikkat etmedigim "Yapışkan Tuşlar" penceresiyle ilgili bir durum olabilir mi?

Klavyenin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Klavyeyi başka bir bilgisayarda test etme şansınız var mı? Bakalım aynı sorun orada da olacak mı.
Biraz önce denedim başka bir bilgisayarda, orada da aynısı oldu. Sadece bir tuşa basınca tekliyor ama hızlı bir şekilde tuşlar arası geçiş yaptığımda sorun kalkıyor ama oyunlarda özellikle düz gitmek için W tuşuna bastığım için sürekli diğerlerine basamıyorum. Sorunu yaşamamam için sürekli tuş değiştirmem ve basılı tutmam lazım, ama oda bir yere kadar yine arada teklediği oluyor ve başa sarıyor.
Güncelleme: Eskiden almış olduğum kablosuz klavyeyi denedim ve sorun yok güzel bir şekilde çalışıyor. Klavye kaynaklı olduğunu doğruladım sanırım, bir tuşa bastığım için bilmediğim bir özelliği aktif etmiş olabilirim. Ama klavyeyi resetleme kombinasyonunu denedim ve yine bir şey değişmedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı