Asus Cerberus mu, Logitech G230 mu?

Gaming Headset Önerisi

• Asus Cerberus

Oy: 10 90,9%
  • Logitech G230

Oy: 1 9,1%

• Oy verenlerin toplamı
    11

Mr Whiskey

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar technopat ailesi. Uzun süredir headset sıkıntısı çekiyorum. Yaklaşık 2 yıldır bir headsetim yoktu. Yeni bir headset almak istiyorum ve bütçem yaklaşık olarak 200 TL. Bu headseti genellikle oyun için kullanacağım. 2 model arasında çok fazla takılıp kaldım. Bunlar:
• Asus Cerberus
• Logitech G230

Logitech G230 kullananlar genelde mikrofonundan şikayet etmişler. Karşılaştırmalarda herkes asus cerberus alın diyor. İkisinde aynı fiyatlı ürün olmasına rağmen neden herkes asus cerberus taraftarıdır? Aralarındaki farklar nelerdir? Bilgili kullanıcılar yorum yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende logitech g230 vardı bence o fiyata o ürün değmez. Asus cerberus hiç kullanmadım bi yorum yapamam

Kendim kullanıyorum gayet rahat ve kaliteli aynı zamanda esnek bir yapısı var. Technopat incelemesini yapmıştı bakabilirsin.

Bence kingston hyperX cloud alabilirsin ben de kulaklık arıyordum fakat emin ol bu fiyata daha iyisi yok.

Logitech G230 Amazon.com'da 36 dolar, Cerberus 60 dolar. Logitech G230'un mikrofonu gerçekten kalitesiz, özellikle videolarda çok rahatsız ediyor. Tavsiyem Asus Cerberus ya da seçeneklerinin arasında olmayan Siberia RAW Prism. Amazon'da 30 dolar.

HyperX Cloud ile core arasında fark sizce var mı ? Varsa nedir ?
HyperX Cloud'un içinden farklı aparatlar çıkıyor. ( Uçak aparatı, telefon aparatı, kulaklık için çanta. Technopat incelemesinde hepsini gösteriyor.) Eğer Core versiyonunu alırsan sadece kulaklık ve mikrofon geliyor. Onun dışında hiçbir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…