E Emre "Muckyy" Ertürk Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #1 Okulun son günü yeni bir kulaklık alıcam ama ne alacağıma karar veremedim bütçem 250 Tl'dir. Bu fiyata başka kulakık önerebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim. Bu arada sadece oyun amaçlı alıcağım.
Okulun son günü yeni bir kulaklık alıcam ama ne alacağıma karar veremedim bütçem 250 Tl'dir. Bu fiyata başka kulakık önerebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim. Bu arada sadece oyun amaçlı alıcağım.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 3 Ocak 2016 #2 Yeni keşfettiğim CM Storm Ceres 500 var. Gördüğün en iyi mikrofon kalitesine sahip mikrofon. Ayriyeten ses kalitesi de güzel. Cm Storm Ceres 500 USB Gamer Kulaklık (ses Kartlı) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da . Razer Kraken'in yeni analog versiyonları var alınabilecek, lakin onlar daha da pahalı.
Yeni keşfettiğim CM Storm Ceres 500 var. Gördüğün en iyi mikrofon kalitesine sahip mikrofon. Ayriyeten ses kalitesi de güzel. Cm Storm Ceres 500 USB Gamer Kulaklık (ses Kartlı) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da . Razer Kraken'in yeni analog versiyonları var alınabilecek, lakin onlar daha da pahalı.
yrfann Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #3 Hangi seriden klavye fareniz varsa ona uyumluluk göstersin lakin ikiside üst düzey kulaklıklar.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2016 #4 İkisi arasından ben Razer'ı tercih ederim. Ek olarak SteelSeries Siberia V2'de bakılabilir.