Net Decapat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Oyun oynarken aim anlık olarak kayıyor. Bu oyundan mı kaynaklı fareden mi? Böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldu mu? Fare ASUS chakram X Origin. Driver video linkini paylaştım. MomentsclipfromJul272023.mp4 drive.google.com @Recep Baltaş abi yardımcı olur musun? Son düzenleme: 1 Ağustos 2023
Oyun oynarken aim anlık olarak kayıyor. Bu oyundan mı kaynaklı fareden mi? Böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldu mu? Fare ASUS chakram X Origin. Driver video linkini paylaştım. MomentsclipfromJul272023.mp4 drive.google.com @Recep Baltaş abi yardımcı olur musun?
Melisa Atasay Kilopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 20 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Aydın üniversitesi Bilgisiyar Mühendisliği 4 Ağustos 2023 #2 nvdia reflex monitörünüz var mı? kullanıyormusunuz bu özelliği
Net Decapat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Monitörüm nvidia reflex desteklemiyor. O yüzden kullanmıyorum.