ASUS CM6870'e Genel Bakış
ASUS CM6870 Ürün Resimleri
ASUS CM6870 Hakkında Yorumum
Bu ürünü bilgisayar toplamayı bilmediğim zaman ve ekran kartından hiç anlamadığım zamanda almıştım. Şimdi farkındayım kötü bir sistem olduğunu(ekran kartı bakımından). Ürün şuan hala satılıyor mu bilmiyorum ama tavsiye eder misin diye sorarsanız ne diyeceğimi bilmiyorum yani kararım net değil.
Sadece multimedya olarak kullanmak isteyenler hala satılan bir yer var ise oradan alabilirler. Kesinlikle oyun oynanmak için yapılmış bir bilgisayar değil günlük işlemlerini yapabileceğiniz için tasarlanmış bir bilgisayardır. Şu an zaten hazır bilgisayar almak isteyen kimse olmayacaktır, bilmeyenler ise oyun oynamak için çok iyi performans alamazsınız, bu yüzden bu bilgisayarı oyun için tercih etmiyorum.
Not: Resimde bulunan klavye ve mouse kutudan çıkan değildir.
- Windows 8 ya da diğer sürümleri mevcut
- 3. Nesil Intel® Core™ işlemci tabanlı platform
- Full HD 1080p multimedya keyfi
- QuietCool Technology** sayesinde mükemmel güvenilirlik, 11.4 santigrat dereceye kadar daha serin ve daha sessiz bir PC deneyimi
- Intel Core i7 3.4 GHz(Turbo Boost ile 3.9GHz)
- Nvidia GT630 2GB Paylaşımlı ekran kartı
- 2x4GB RAM top. 1600MHz
- 1TB Seagate 7200RPM HDD
- 350W Güç kaynağı
- 1 x 16 -in-1 Card Reader
- 1 x Headphone
- 1 x Microphone
- 2 x USB 2.0
- 2 x USB 3.0
- 2 x USB 3.0
- 4 x USB 2.0
- 1 x DVI-D
- 1 x HDMI-Out
- 1 x VGA(D-Sub)-Out
- 1 x RJ45 LAN
- 1 x 8 Channel Audio
- Kablosuz klavye
- Kablosuz mouse
ASUS CM6870 Ürün Resimleri
ASUS CM6870 Hakkında Yorumum
Bu ürünü bilgisayar toplamayı bilmediğim zaman ve ekran kartından hiç anlamadığım zamanda almıştım. Şimdi farkındayım kötü bir sistem olduğunu(ekran kartı bakımından). Ürün şuan hala satılıyor mu bilmiyorum ama tavsiye eder misin diye sorarsanız ne diyeceğimi bilmiyorum yani kararım net değil.
Sadece multimedya olarak kullanmak isteyenler hala satılan bir yer var ise oradan alabilirler. Kesinlikle oyun oynanmak için yapılmış bir bilgisayar değil günlük işlemlerini yapabileceğiniz için tasarlanmış bir bilgisayardır. Şu an zaten hazır bilgisayar almak isteyen kimse olmayacaktır, bilmeyenler ise oyun oynamak için çok iyi performans alamazsınız, bu yüzden bu bilgisayarı oyun için tercih etmiyorum.
Not: Resimde bulunan klavye ve mouse kutudan çıkan değildir.