B bugracirak7 Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 55 9 Şubat 2021 #1 ASUS CPU Tweak 2 yükledim OC'ye bastım bir anda frekans yükseldi, normale de döndüremedim. Sistem çok ısınıyor.
ASUS CPU Tweak 2 yükledim OC'ye bastım bir anda frekans yükseldi, normale de döndüremedim. Sistem çok ısınıyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.401 Çözümler 70 Yer Istanbul 9 Şubat 2021 #2 bugracirak7 dedi: ASUS CPU Tweak 2 yükledim OC'ye bastım bir anda frekans yükseldi, normale de döndüremedim. Sistem çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Değerleri sıfıra getirmen yeterli olacak.
bugracirak7 dedi: ASUS CPU Tweak 2 yükledim OC'ye bastım bir anda frekans yükseldi, normale de döndüremedim. Sistem çok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Değerleri sıfıra getirmen yeterli olacak.
B bugracirak7 Centipat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 55 9 Şubat 2021 #3 V. Scaletta dedi: Değerleri sıfıra getirmen yeterli olacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırlıcam.
V. Scaletta dedi: Değerleri sıfıra getirmen yeterli olacak. Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırlıcam.