Asus Crosshair V Formula Z sistem macOS uyumu

Stratovarius

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, sistemim için daha önce denediğim High Sierra ve Mojave kurulumlarında boot ekranından daha ileriye gidemedim. Sistem uyumsuzluğu mu yoksa ben mi yanlış yapıyorum çözemedim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Asus Crosshair V Formula Z
  • AMD FX X8 8370 4.3 GHz
  • AMD Radeon R9 380 4GB (Asus)
  • 8GB x 2 DDR3 RAM

Sadece drivers64/drivers64uefi kısmıyla ilgili verdiğim dosyaları deneyiniz. Clover ekranını geçecektir. Kernel panic değişken bir durum config ile alakası olduğunu sanmam. Genelde FX sistemlerde High Sierra uygun oluyor. Çoğu arkadaşıma ve üyelerimize o şekilde işlem önerdik vs. BIOS ayarlarınızdan ve kullandığınız usb portlarından emin olunuz.

USB Hata döngüsüne giriyorum maalesef.

Dosya Ekleri

• IMG_20190314_201329.jpg
    IMG_20190314_201329.jpg
    418,9 KB · Görüntüleme: 40
CLOVER bölümünde bulunan EFI --> CLOVER --> Kexts --> Other --> buradaki özellikle XHCI ve DummyUSB isimli kextleri Transmac programı ile Windows üzerinden USB içerisinde bulunan System --> Library --> Extensions klasörü yoluna bırakınız. BIOS ayarlarınızdan USB hand-off ayarları ve taktığınız usb portunuzdan emin olun. Çözülmesi lazım.

Hepsini yapıyorum fakat USB hata döngüsünden çıkamıyorum. Bios ayarlarımda EHCI Hand-off enabled olarak ayarlı. XHCI ayarı yoy(ayrıca serial port ayarıda yok). Usb portlarında 2.0 olanların neredeyse hepsini denedim. Mojave'de bu döngüden çıkabilip apple logosunu görsem sonra donanımsal sorunlar yaşasam yine vazgeçip en azından High Sierra kurmayı deneyeceğim fakat bir türlü çıkamadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı