Arkadaşımın dizüstü bilgisayarı bozulduğu için yeni bir tane almak istiyoruz fakat bütçemiz çok kısıtlı. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki ürünü bulabildim. Günlük kullanım Teams, Zoom, dizi/film ve internette dolaşmak için yeterli midir? RAM 4 GB görünüyor yükseltme yapılabilir mi? Gerek var mı? Bu fiyat bandında önereceğiniz daha iyi ürünler var mıdır? Ya da fiyatı daha ucuza çekip aynı performansı alabileceğimiz bir ürün var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum bu hafta içinde almamız gerekiyor şimdiden teşekkürler.
Acer Swift 3 SF314-42-R5X0 NX.HSEEY.006 Ryzen 3 4300U 8 GB 128 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Swift 3 SF314-42-R5X0 NX.HSEEY.006 Ryzen 3 4300U 8 GB 128 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Swift 1 SF114 33 Intel Celeron N4020 4GB Ram 128 SSD 14'' FHD Windows 10 Gold Notebook özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Bu ürün yeni çıkmış sanırım. Günlük kullanımda nasıldır?
RAM sorun değil. Ben de laptop bakıyorum, 4GB RAM olanından alacağım muhtemelen. Linux kurulabilir. Eğer baktığım ürün doğruysa bütçe 4500 civarları galiba. Biraz arttırılarak bu alınabilir diye düşünüyorum: