ASUS D509DJ vs HP 15-DB1096NT

GoktugY

Centipat
Herkese merhaba,
Aşağıda paylaşacağım bilgisayarlardan birini almayı düşünüyorum. Kullanan varsa nasıl olduklarıyla ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim. Hafif oyunlardaki performansları (en fazla CS:GO Valorant gibi oyunlar), ısınma sorunu var mı, bir de ASUS'a HDD takma imkanım var mı bunları merak ediyorum.

Bir de bu HP ilgimi çekti. 512 GB SSD yeterli gelir diye düşünüyorum o konuda iyi ama ASUS'da MX230 HP'de Vega 10 var. Bildiğim kadarıyla da 3500U ve 3700U arasında pek bir fark yok onun için ekran kartına önem vermek daha mantıklı geldi.

Bu ikisi arasından hangisi daha iyidir? 4500'ü geçmemek kaydıyla başka önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP olanı öneririm. Bir de HP nin geri dönüşüm kampanyasından yararlanırsanız 480 TL de iade alırsınız.

Konuda bahsedilen eski bilgisayarın sizin veya bir başkasının olmasının önemi yok. Yeter ki garantisi bitmiş bir laptopun seri nosu olsun.

HP hem 3820 TL ye gelir, hem de Asus tan 380 TL daha az ödeyerek ssd si ve işlemcisi bi tık daha iyi bir laptop almış olursunuz. Ekran kartları zaten nerdeyse kafa kafaya. HP nin yorumları da ayrı bir dikkatimi çekti, f/p olarak memnun edeceğini düşünüyorum.

Bu arada Asus olanın açıklamasında 4 gb ram onboard, 4 gb ayrı anlamına gelen birşey yazıyor yanlış anlamadıysam. İlerde rami 16 gb a yükseltmek isteme durumunda belki sorun olabilir çift kanal artırımına gitme şansınız yok gibi emin değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı