M mustafa08 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 176 30 Eylül 2023 #11 mehmet hep dertli dedi: ya bi bende yuklenmiyor galiba aynı sürümde kaldınm Genişletmek için tıkla... Konunun üzerinden 1 sene geçmiş pek hatırlamıyorum ama yüklenmiyor derken hata mı veriyor sorun nedir tam olarak?
mehmet hep dertli dedi: ya bi bende yuklenmiyor galiba aynı sürümde kaldınm Genişletmek için tıkla... Konunun üzerinden 1 sene geçmiş pek hatırlamıyorum ama yüklenmiyor derken hata mı veriyor sorun nedir tam olarak?
mehmet hep dertli Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #12 mustafa08 dedi: Konunun üzerinden 1 sene geçmiş pek hatırlamıyorum ama yüklenmiyor derken hata mı veriyor sorun nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... evet hata alıyorum anakartım uyumlu olmasına ragmen biosa giriyorum biossu seciyorum bu bios uygun degıldır diyo
mustafa08 dedi: Konunun üzerinden 1 sene geçmiş pek hatırlamıyorum ama yüklenmiyor derken hata mı veriyor sorun nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... evet hata alıyorum anakartım uyumlu olmasına ragmen biosa giriyorum biossu seciyorum bu bios uygun degıldır diyo