R9 270x, 1920x1080 çözünürlükte medium-high ayarlarda Watchdogs gibi bir oyunu oynatabilir diye düşünüyorum. 550 watt +80 power bu ekrankartına yetecektir. Ayrıca Nvidia tarafından dx 11.1, Amd tarafından dx 11.2 ye eşit diye biliyorum. Mesela Bf3 Nvidia tarafından en az dx10 .0 desteği istiyor. Ama Amd tarafından dx 10.1 istiyor. Dx konusunda Nvidia virgüller ile bir adım önde diye okumuştum bir forumda.
Dediğim gibi. Nvidia'da dx11.1, Amd de dx11.2 demektir bence. Battlefield 3 teki örnekten yola çıkarak bu kanıya varıyorum. Ayrıca o ekrankartı dx12 destekli oyunları da açacak.
Nvidiadan açıklama geldimi ? Ve bir sorum var bende fx 8320 işlemci var watch dogs full hd High da FX 8350 yazıyor bende 8320 var aralarında fazla fark yokmuş sıkıntı çıkarırmı (aralarında 50tl bir fark var) ?
Kardeşim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Oyun tarihinde sistem gereksinimleri her zaman abartılı olmuştur. Bu şekilde kendi egolarını tatmin etmekle birlikte diğer oyun firmalarınıda hava atmış oluyorlar. Bunun örneklerini Cod Ghost, Arma 2 ve Bios Hock İnfinity de görebilirsin.