Asus DirectCU II R9 270X İyi midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünücemde Her iki kartta iyimi ? Bütçem 550 TL Ekran Kartı için beni 2-3 sene 1920*1080 mediumda 35fps+ götürür mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 270x, 1920x1080 çözünürlükte medium-high ayarlarda Watchdogs gibi bir oyunu oynatabilir diye düşünüyorum. 550 watt +80 power bu ekrankartına yetecektir. Ayrıca Nvidia tarafından dx 11.1, Amd tarafından dx 11.2 ye eşit diye biliyorum. Mesela Bf3 Nvidia tarafından en az dx10 .0 desteği istiyor. Ama Amd tarafından dx 10.1 istiyor. Dx konusunda Nvidia virgüller ile bir adım önde diye okumuştum bir forumda.

Ya Gıgabyte If-133 550 w kasanın içinden çıkan bilmiyorum ki +80 mi?

İyi hoş ama DX 11.2 desteği isteyen oyun çıkarsa Gtx 760 da oynayamacağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidiadan açıklama geldimi ? Ve bir sorum var bende fx 8320 işlemci var watch dogs full hd High da FX 8350 yazıyor bende 8320 var aralarında fazla fark yokmuş sıkıntı çıkarırmı (aralarında 50tl bir fark var) ?

Kardeşim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Oyun tarihinde sistem gereksinimleri her zaman abartılı olmuştur. Bu şekilde kendi egolarını tatmin etmekle birlikte diğer oyun firmalarınıda hava atmış oluyorlar. Bunun örneklerini Cod Ghost, Arma 2 ve Bios Hock İnfinity de görebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…