M maynatax Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #1 Aşağıda özellikleri olan dizüstü bilgisayarıma Hackintosh ile mac os yükleyebilir miyim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2015
Aşağıda özellikleri olan dizüstü bilgisayarıma Hackintosh ile mac os yükleyebilir miyim yardımcı olur musunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Ocak 2015 #2 Kurarsınız ama HD Graphics var cihazda. HD 3000 olmalı en azından.
M maynatax Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #3 Teşekkürler cevapladığınız için HD 3000 kart takılabilirmi benim dizüstüne sadece basit kullanım için istiyorum
Teşekkürler cevapladığınız için HD 3000 kart takılabilirmi benim dizüstüne sadece basit kullanım için istiyorum
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #4 Intel'in HD serisi işlemci içine gömülüdür. Çıkartılıp takılamaz.
M maynatax Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #5 Tuna Yücer dedi: Intel'in HD serisi işlemci içine gömülüdür. Çıkartılıp takılamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Tuna arkadaşım ben bu bilgisayara macos yüklemek istiyorum eski sürümleri de olsa olmazmı Arkadaşım Mikail sana da teşekkür ederim bu bilgisayara harici kart takılırmı
Tuna Yücer dedi: Intel'in HD serisi işlemci içine gömülüdür. Çıkartılıp takılamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Tuna arkadaşım ben bu bilgisayara macos yüklemek istiyorum eski sürümleri de olsa olmazmı Arkadaşım Mikail sana da teşekkür ederim bu bilgisayara harici kart takılırmı