Gece DSL ışığı yanıyordu. Sabah ise şu an yanmıyor. TT müşteri hizmetleri ile konuştum çalışma olmadığını söyledi. Farklı DSL kablolar denedim. Yine DSL ışığı yanmadı. Başka modem denedim internetim geldi. Modemi resetliyorum resete tepki vermiyor.
ASUS'un sayfasında ki her şeyi tek tek yaptım. ASUS sitesinde Firmware restoration indirdim. Sonra modemin son sürümü olan 858 sürümünüde indirdim. Modemin güç girişindeki kabloyu çıkardım. Reset boşluğuna kürdanı soktum. Bekledim sonra güç girişine güç kablosundan gelen uçu taktım. Modem Power ışığı yanıp sönmesi gerekliymiş. Bende de yanıp söndü. Sonra indirdiğim Firmware restoration açtım. Gözat bastım oradan masaüstüne çıkardığım sürümü seçtim. 1 dakika yükledi öyle sonra tüm ışıklarım yanmaya başladı.
Görselli bir şekilde ASUS'un sayfasında bulunuyor.
Evet reset boşluğuna iğne ile denedim. 1 dakika bile basılı tuttum tepki vermiyor resetlere bildiğin. Hızlı kurulum sayfası gelmiyor. Modem arayüzünü giriş ekranıda gelmiyor.
Sorunumu çözdüm az önce modemi kurtarma moduna aldım. 790 sürümünden 858 sürümünü yükledim. Kısaca kurtarma modu ile çözdüm sorunumu yardımın için teşekkür ederim.
Sorunumu çözdüm az önce modemi kurtarma moduna aldım. 790 sürümünden 858 sürümünü yükledim. Kısaca kurtarma modu ile çözdüm sorunumu yardımın için teşekkür ederim.