ASUS DSL-AC51 DSL Ayarları Nasıl Olmalı?

Çok CRC birikmiş. Sorununuz bundan kaynaklı. Bu hata sadece modemden olmaz, kablolarınızı kontrol edin. Ek varsa oksitlenmiş olabilir, kabloyu 3-4 cm ileriden keserek yeniden ek yapın.(Mümkünse yak konnektörle yapın.) Attığım sürümü de deneyin, virüs kontrolü de yapın.

Bu sorun direkt modemden diyemeyiz.

790 veya 472 sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. ASUS'un sitesinden indirebilirsiniz.

Belki Adsl kullandığım için bilmiyorum ama sürüm bu. Çok crc almıyorum, sizin de denemenizi isterim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220227-140618_Chrome.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 141
Sizin hat zayıflamanız yok hocam. Direkt 0 yani hangi sürümü kurarsanız kurun mükemmel bir performans alırsınız muhtemelen. İlk defa 0 hat zayıflaması gördüm çok garip.
Yakın da değilim aslında. Sorgulama yaptığımda 192m Adsl, 193m Vdsl gözüküyor. Diğer modemlerde de böyleydi.

Teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz sağ olun. Dediklerinizi deneyeceğim
Yazılımsal tüm yolları denememe rağmen 1 saatte 11716 CRC hatası görünüyor. Sanırım donanımsal bir sorun var; dediğiniz gibi kablolarla ilgili olabilir.

Son düzenleme:
Siz kablolarınıza bakın/baktırın. Eğer ondan sonra da devam ederse dediğiniz gibi modemde donanımsal sıkıntı vardır. Garantisi devam ediyorsa yollayın. Bir de farklı modemle deneme şansınız varsa mutlaka deneyin.

Eski modemi takıp bir süre kullanacağım. Eğer aynı sorunu yaşamazsam o zaman sorunun Asus modemden kaynaklandığına emin olabilirim...

Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum. 1 seneye yakın bu modeme kafayı takmış ve sorunu düzeltmeye çalışmıştım. Yerli-yabancı ne kadar kaynak varsa kurcaladım; bilene sordum vesaire.
Asus'un bu modeli genel olarak problemli ve asıl sorun Türkiye'deki internet altyapısı ile bu modemin uyumsuz olması. Yani bu modemdeki sorunun hiçbir şekilde çözümü yok. CRC hatalarının önüne geçmek olanaksız. Eski kullandığım modemi taktım saat gibi çalışıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…