Asus DSL-AC51 Güncelleme sonrası sorun

ByEATR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün N11 Sitesinden ASUS DSL AC-51 Modem aldım arayüzden kurulumu falan yaptım internete bağlandım güzeldi çalışıyordu ancak modemin arayüzünde güncelleme simgesi vardı. Tıkladım ve güncelleme başladı 3 dk sonra bitti. Modem reset attı. Şuan sadece güç ışığı yanıyor arayüzede giremiyorum err adres unreachable falan diyor, Kutusundan CD Çıkmadı. Şuanda çok üzgünüm canım çok sıkkın modemim yoktu 2 gündür internetsizdim. Servise mi gitmesi gerekiyor

Son sürüm firmwareyi indirdim resimlerdeki gibi kurulum yaptım modem reset falan attı ama sonuç yok malesef olmadı
Bende son sürümde olmamıştı ilk çıkan sürüm ile denemiştim olmuştu. Sende ilk çıkan sürümle dene düzelirse sonradan tekrar güncellersin.

Modemin arkasındaki reset kısmına bir kürdan ile 45sn boyunca basılı tut ve bırak. Yeniden başlayınca modeme 192.168.1.1 yolundan gir. Aynı modeme geçtim bir süre önce.
İlk denemede 45sn basılı tuttum hiç bir tepki olmadı, 2. defa denedim 1dk'dan fazla tuttum yine bir tepki olmadı. Yeniden başlamadı, 192.168.1.1 girincede ERR_ADDRESS_UNREACHABLE hatası var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk denemede 45sn basılı tuttum hiç bir tepki olmadı, 2. defa denedim 1dk'dan fazla tuttum yine bir tepki olmadı. Yeniden başlamadı, 192.168.1.1 girincede ERR_ADDRESS_UNREACHABLE hatası var
Bende de aynı sorun oluşmuştu. Bayağı uğraştıktan sonra reset atmayı başarmıştım. Sonra tekrar güncelleme yaptım. Şimdilik sorun yok. Biraz sorunlu bir modem.

Bende son sürümde olmamıştı ilk çıkan sürüm ile denemiştim olmuştu. Sende ilk çıkan sürümle dene düzelirse sonradan tekrar güncellersin.
İlk sürümü indirdim yükledim oldu,Şuanda internete çıkış yaptım + arayüz açılıyor. Ama güncelleme uyarısı hala var ben şimdi hangi cesaretle güncelleme yapayım ? Şart mı güncelleme yapmazsam ne olur

Güncelle bir şey olmaz daha korkma.

Bu güncellemeleri otomatik tanıma olarak değil ama Asus'un sitesinden el ile indirip modeme el ile dosyayı göstererek güncellemek daha sağlıklı. Yaşadığın durum çok kişinin başına geldi otomatik güncelleme esnasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…