MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 17 Eylül 2020 #1 Merhabalar, ASUS DSL-AC51 model modemimde misafir ağını etkinleştirip indirme ve yükleme hızı belirliyorum. Fakat misafir ağına girip hız testi yaptığımda sınır dışında normal hızları çıkıyor, yardımınız lazım.
Merhabalar, ASUS DSL-AC51 model modemimde misafir ağını etkinleştirip indirme ve yükleme hızı belirliyorum. Fakat misafir ağına girip hız testi yaptığımda sınır dışında normal hızları çıkıyor, yardımınız lazım.
Uetros Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 212 Çözümler 1 17 Eylül 2020 #2 QoS ile deneyin ayarlara baktım ama bulamadım ama misafir ağının kendi QoS sistemi olduğunu hatırlıyorum.
QoS ile deneyin ayarlara baktım ama bulamadım ama misafir ağının kendi QoS sistemi olduğunu hatırlıyorum.
MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 17 Eylül 2020 #3 Uetros dedi: QoS ile deneyin ayarlara baktım ama bulamadım ama misafir ağının kendi QoS sistemi olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Modemi restlemeden önce ayarlıydı sınır koyuyordu. Fakat bugun modemi resetledim şuan sınır koyuyorum ama sınırları aşıyor.
Uetros dedi: QoS ile deneyin ayarlara baktım ama bulamadım ama misafir ağının kendi QoS sistemi olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Modemi restlemeden önce ayarlıydı sınır koyuyordu. Fakat bugun modemi resetledim şuan sınır koyuyorum ama sınırları aşıyor.
Uetros Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 212 Çözümler 1 17 Eylül 2020 #4 MertcanDrk dedi: Modemi restlemeden önce ayarlıydı sınır koyuyordu. Fakat bugun modemi resetledim şu an sınır koyuyorum ama sınırları aşıyor. Genişletmek için tıkla... Bu durumda yapabileceğin tek şey modem kurulum sihirbazı üzerinden tekrar kurmak.
MertcanDrk dedi: Modemi restlemeden önce ayarlıydı sınır koyuyordu. Fakat bugun modemi resetledim şu an sınır koyuyorum ama sınırları aşıyor. Genişletmek için tıkla... Bu durumda yapabileceğin tek şey modem kurulum sihirbazı üzerinden tekrar kurmak.
MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 17 Eylül 2020 #5 Uetros dedi: Bu durumda yapabileceğin tek şey modem kurulum sihirbazı üzerinden tekrar kurmak. Genişletmek için tıkla... Tekrak kurulum yaptım fakat değişen bişey yok.
Uetros dedi: Bu durumda yapabileceğin tek şey modem kurulum sihirbazı üzerinden tekrar kurmak. Genişletmek için tıkla... Tekrak kurulum yaptım fakat değişen bişey yok.