Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.657 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2019 #1 Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2019
Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Çözüm Bil_Berk 14 Ekim 2019 Geronix dedi: Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırma yaptım AC51 daha iyi gibi gözüküyor
Geronix dedi: Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırma yaptım AC51 daha iyi gibi gözüküyor
Bil_Berk Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 207 Çözümler 2 14 Ekim 2019 #2 Geronix dedi: Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırma yaptım AC51 daha iyi gibi gözüküyor Artı 0 Eksi Çözüm
Geronix dedi: Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırma yaptım AC51 daha iyi gibi gözüküyor
KS KS Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.657 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2019 #3 Ama Usb portları falan beni cezbediyor. Artı 0 Eksi
Bil_Berk Kilopat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 207 Çözümler 2 14 Ekim 2019 #4 Geronix dedi: Ama Usb portları falan beni cezbediyor. Genişletmek için tıkla... O anlamda size karışamam fakat özellik olarak AC51 daha iyi gözüküyor tabii ki de seçim sizin Artı 0 Eksi
Geronix dedi: Ama Usb portları falan beni cezbediyor. Genişletmek için tıkla... O anlamda size karışamam fakat özellik olarak AC51 daha iyi gözüküyor tabii ki de seçim sizin
halidbeder Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 14 Ekim 2019 #5 Geronix dedi: Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bendeki AC51 gayet memnunum. Artı 0 Eksi
Geronix dedi: Sizce hangisi? AC51 daha yeni ama N17U daha güzel bir model gibi. Çok kararsızım. Ayrıca başka önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bendeki AC51 gayet memnunum.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ekim 2019 #6 Bir yerde AC51 bir yerde N17U ama beni tetiklryen yer 5 Ghz destekti o da AC51 de yazıyordu. Artı 0 Eksi
halidbeder Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 14 Ekim 2019 #7 Hikmet Benol dedi: Bir yerde AC51 bir yerde N17U ama beni tetiklryen yer 5 Ghz destekti o da AC51 de yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Şöyle söylim birinde ornek veriyorum netin hızı 50 ise 5ghz de neredeyse tamamını sana verebilir. Fakat diğer ghz kadar geniş alana yayın yapamaz. Artı 0 Eksi
Hikmet Benol dedi: Bir yerde AC51 bir yerde N17U ama beni tetiklryen yer 5 Ghz destekti o da AC51 de yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Şöyle söylim birinde ornek veriyorum netin hızı 50 ise 5ghz de neredeyse tamamını sana verebilir. Fakat diğer ghz kadar geniş alana yayın yapamaz.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ekim 2019 #8 halidbeder dedi: Şöyle söylim birinde ornek veriyorum netin hızı 50 ise 5ghz de neredeyse tamamını sana verebilir. Fakat diğer ghz kadar geniş alana yayın yapamaz. Genişletmek için tıkla... Zatrn brnim önrm verdiğim konu 5 Ghz olmasıydı ve benim gönlümü AC51 kazandı. Artı 0 Eksi
halidbeder dedi: Şöyle söylim birinde ornek veriyorum netin hızı 50 ise 5ghz de neredeyse tamamını sana verebilir. Fakat diğer ghz kadar geniş alana yayın yapamaz. Genişletmek için tıkla... Zatrn brnim önrm verdiğim konu 5 Ghz olmasıydı ve benim gönlümü AC51 kazandı.