ASUS DSL AC51 vs ASUS DSL N17U

Merhaba bu 2 modemden birini aldıktan 1 kaç saat sonra bağlantımda kopma sorunu var nasıl düzeltebilirim diye bir konu açacaksınız çok yüksek bir ihtimaldir alır iseniz hemen yardım cı olayım modem kararlılık ayarlarından bitswap sra özelliği g.inp özelliği ve de 2 ayar daha var onları da stable olarak ayarlar iseniz kopma sorunu ya hiç olayacak yada oldukça azalacaktır şimdiden hayırlı olsun.

Ac51 daha yeni bir model. Ben de alacaktım ama son anda karar değişikliği ile Tp link-Vr300 aldım. Sana Ac51 öneririm. Ama evde 5GHz destekleyen cihaz falan yoksa N17U düşünmelisin

Peki sizce colud destekli hangi modem almalıyım
Ac51 daha yeni bir model. Ben de alacaktım ama son anda karar değişikliği ile Tp link-Vr300 aldım. Sana Ac51 öneririm. Ama evde 5GHz destekleyen cihaz falan yoksa N17U düşünmelisin

Colud derken? Eğer evde 5Ghz destekleyen cihaz yoksa N17U düşünün. Veya Tp-Link Vr400 alabilirsin.

5.ghdestekleyen varma clod daha cezb edici olunca ondan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…