Çözüldü ASUS DSL-AC51 vs TP-Link Archer VR300 AC1200

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Vallaha konuya damardan giriş yaptınız. Kafaları karıştırdınız. TP link ürünün yıldırım koruması önemliydi benim için. Bir önceki modemim yıldırım düşmesi sonucu yandı da. Doğrusu pek ilgim yok ama keenetic markasını hiç duymadım bir kaç gündür you tube da karşıma çıkıyor interneti kesmeyen modem diye. Kaliteli bir marka mıdır ?

Yeni bir marka değil. Uzun yıllar Zyxel'in yazılım tarafını taşıyan bir grup tarafından kurulmuş bir firma.

Adamların uzmanlığı yazılım, bu modemin en iyi yanı da zaten yazılım. Bulut tabanlı KeeneticOS adında bir yazılım kullanıyorlar. Özelleştirilebilir, istediğiniz özellikleri ekleyip çıkarabiliyorsunuz. Ayda bir güncelleniyor, ister otomatik güncelleyebiliyorsunuz isterseniz de saat aralığı belirleyebiliyorsunuz güncelleme için. WPA3 desteği var. Herhangi bir Keenetic marka ürünle mesh yapıp ağı çok rahat genişletmeniz mümkün ikinci bir WiFi adı oluşturmadan hem de. Çekim gücü de gayet iyi. Yazılım ve donanım son derece uyumlu çalışıyor ve stabilite harika.

Evim baya büyük. Extra DSL + Ultra'yı mesh olarak kullanıyorum. Son derece memnunum. Size de tavsiye ederim, özellikle yazılım desteği ile ezber bozacak bir marka Keenetic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…