FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Ağustos 2018 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi ASUS DSL-AC55U modemini alacağım. Linki burada: ASUS DSL-AC55U 300MBPS-867MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar Sorularım şöyle: Modem güzel mi? Fiber destekliyor mu? Isınma problemi var mı? Başka modem önermeyin. (Ya da önerin.) Ya bu modemi alacağız ya da eski modemimizle devam edeceğiz. Anlaşılan cevap yok. Son düzenleme: 28 Ağustos 2018
Başlıkta da gördüğünüz gibi ASUS DSL-AC55U modemini alacağım. Linki burada: ASUS DSL-AC55U 300MBPS-867MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar Sorularım şöyle: Modem güzel mi? Fiber destekliyor mu? Isınma problemi var mı? Başka modem önermeyin. (Ya da önerin.) Ya bu modemi alacağız ya da eski modemimizle devam edeceğiz. Anlaşılan cevap yok.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #2 Evet destekliyor. Asus DSL-AC51 kullanıyorum memnunum VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo servisleriyle tam uyumluluk Çok ısınma yapmıyor
Evet destekliyor. Asus DSL-AC51 kullanıyorum memnunum VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo servisleriyle tam uyumluluk Çok ısınma yapmıyor
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Eylül 2018 #3 Avengers dedi: Evet destekliyor. Asus DSL-AC51 kullanıyorum memnunum VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo servisleriyle tam uyumluluk Çok ısınma yapmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman size göre AC55U da güzeldir o zaman.
Avengers dedi: Evet destekliyor. Asus DSL-AC51 kullanıyorum memnunum VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo servisleriyle tam uyumluluk Çok ısınma yapmıyor Genişletmek için tıkla... O zaman size göre AC55U da güzeldir o zaman.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #4 FearlyGhost dedi: O zaman size göre AC55U da güzeldir o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca Gigabit Ethernet portları da var. DSL-AC55U | Ağ Ürünleri | ASUS Türkiye
FearlyGhost dedi: O zaman size göre AC55U da güzeldir o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca Gigabit Ethernet portları da var. DSL-AC55U | Ağ Ürünleri | ASUS Türkiye
O OSHO Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 1 10 Mayıs 2020 #5 Avengers dedi: Evet destekliyor. Asus DSL-AC51 kullanıyorum memnunum VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo servisleriyle tam uyumluluk Çok ısınma yapmıyor Genişletmek için tıkla... fiber kablo kurulumu yapamadım ben yardımcı olurmusunuz.
Avengers dedi: Evet destekliyor. Asus DSL-AC51 kullanıyorum memnunum VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, fiber ve kablo servisleriyle tam uyumluluk Çok ısınma yapmıyor Genişletmek için tıkla... fiber kablo kurulumu yapamadım ben yardımcı olurmusunuz.