Asus DSL-AC750 5 GHz Düşük Sinyal Gücü Sorunu

• Konuyu başlatan Silinen üye 65541
  • Başlangıç Tarihi
S

Silinen üye 65541

Ziyaretçi
ASUS DSL-AC750 modemini kullanıyorum, 2.4 GHz'lik ağda bir problem yok fakat 5 GHz'lik ağda modemin bulunduğu odadan çıktıktan sonra sinyal gücü yavaş yavaş azalıp sonra tamamen kopuyor. İnternet sağlayıcısı olarak TurkNet kullanıyorum, onlar kendileri ile alakalı bir sorun olmadığını söylediler. Firmware sürümüm güncel, sorun tam olarak ne olabilir? Modemi servise gönderirsem uzun bir süre internet kullanamayacağım.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5Ghz bandı 2.4Ghz bandına kıyasla daha kısa bir menzile yayın yapabiliyor.

Tabiki bu mesafe sizde olduğu kadar kısa mı yoksa modem antenlerinizde bir sorun var mı net bir şey söyleyemem.

Çalıştığım yerde de aynı modemi kullanıyoruz. Modemin bulunduğu yerden uzaklaşıp molaya çıktığım zaman bile bağlantı kopmuyor. Evde ise sadece odadan çıkmam yeterli, sanırım servise göndereceğim.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
5 GHz'de kopmaları ben de yaşıyorum. 2 kere garantiye gitti ilk gidişinde yazılım güncellendi (zaten günceldi) 2. kez gönderdiğimde servise hiçbir işlem yapılmadan geri dönderdiler. 3 yıl değişim kampanyası var diyorlar ama değiştirmiyorlar, ürünleri kontrol bile edilmeden geri yollanıyor.
İade zaten almıyorlar. Eski modemim 7 8 yıllık o modem beyazdı artık kullanmaktan sarardı ama o modem bile daha iyi ve kaliteli. Tavisye etmem, almayın.

ac 750 modemde 5g kanalına bağlanamıyorum. ağa katılamadı uyarısı veriyor.arada bağlanabiliyorum .bağlandığım halde de 5g kanalında internet çekmiyor.858 674 552 bu güncelemelerin üçünü denedim kanalı 20 mhz ve 40 mhz seçeneklerinede aldım ancak gene bağlanamadım. bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…