ASUS DSL-AC750 ethernet fiber sorunu

ozgurix

Centipat
Merhaba,

Modemi komik bir olay üzerine kırdık. Dün akşam vatan bilgisayardan ASUS DSL-AC750 modem aldım. Fakat TTNET ile gelen modem fiber interneti ethernet üzerinden alıyormuş. Bu almış olduğum modem üzerinde ethernet WAN girişi yok. Ethernet girişleri üzerinden kullanılabilirmiş gibi geldi panelini biraz kurcaladım fakat işin içinden çıkamadım.

Ethernet portları WAN olarak çalıştırabilir gibi bir şeyler okudum ama başaramadım.

Bu modemin ayarlarını yapabilir miyim manuel olarak? Çünkü hızlı kuruluma girdiğim zaman DSL telefon hattı bulunamadı hatası veriyor kullanılmıyor.

Eğer olmuyor ise Vatan Bilgisayar'a gidip ben bunu iade etmek istiyorum desem edebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etherneti 2. WAN girişine takacaksın. Yani DSL kablosu takılan yerin yanında 2 tane sarı giriş var 2.sine takacaksın. Kurulum burada takıldığın yeri sor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, bu video üzerindeki adımları aynen yaptım fakat maalesef sonuç alamadım.

Wan ayarlarına ttnet kullanıcı adı ve şifreyi girmeme rağmen internet gelmiyor.

Ethernet Wan'ı denedim ADSL Wan'i denedim VDSL Wan'ı denedim fakat hiçbirinden sonuç alamadım.

Telefon hattı girişi olmadığı sürece DSL algılamıyor. Duvardan çıkan tek fiber kablo ethernet kablosu benim.

Modemi sıfırlayıp birde bunu deneyin. 2. Slota takıyorsunuz değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de Aynı modem var Dostum ve Yeni eve taşındım Fiber olarak kullanacağım bu modemi, ve bir sıkıntıyla karşılaşırmıyım bilmiyorum senin sorunun çözüldümü acaba? @ozgurix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…