ASUS DSL-AC750 modemle hız düşüşü

emrebirinci

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıktaki modemi kullanmaktayım. İnternet bağlantısı kurduktan 10 dakika sonra internet 2-3Mbit'e düşüyor. CRC değeri çok yüksek çıkıyor. Servise sorunsuz diye geri yolladılar. 100Mbit internet kullanmaktayım. İlk 10 dakikada hiçbir problem yok. İnternetteki tüm formlardaki rehberlere baktım. Aynı problemi yaşayan var mıdır?
Değerler aşağıdaki gibi.

1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem üzerinden hızdan feragat edip SNR Margin artırarak o sorunu çözme imkanınız var, tabii ki hızdan feragat etmek kötü ancak iade tamamlanıncaya kadar o şekilde idare edebilirsiniz.
1.PNG

Bu ayarları yaptım yazılım olarak da 1.1.2.3_790 a geçtim. SNR elle girince internet gelmiyor ancak güncel ayarlarda 3 saatlik kullanımda bir sıkıntı yaşamadım. CRC Değeri ise 0.Yine uzun süreli kullanımda tekrar konuya mesaj bırakacağım. Bu modemi kullanan arkadaşlara yararlı olur. Teşekkürler

Rx AGC GAIN stable,
G. Vector devre dışı,
Bitswap aynı kalsın,
ESNP stable
Kararlılık 8 olarak ayarlayıp modemi yeniden başlatın. Muhtemelen çok düşük crc hatası alırsınız.

Rx AGC GAIN stable,
G. Vector devre dışı,
Bitswap aynı kalsın,
ESNP stable
Kararlılık 8 olarak ayarlayıp modemi yeniden başlatın. Muhtemelen çok düşük crc hatası alırsınız.
Merhabalar. Resimdeki ayarlar dışındaki dediğiniz dahil tüm hepsini denedim. Dün en son yaptığım bu ayarlar sayesinde CRC hatası çok düşük ve hala kopmadan internete bağlıyım. Sorun yok gibi gözüküyor . İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı