LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #1 ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu modemi kullanan varsa yorumlarını almak istiyorum. Biraz araştırdığımda genel olarak iyi bir modem kanısına vardım.
ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu modemi kullanan varsa yorumlarını almak istiyorum. Biraz araştırdığımda genel olarak iyi bir modem kanısına vardım.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 17 Ekim 2020 #2 İyi bir modem, parasının karşılığını veriyor. Fakat bazen güncellemelerden sonra kendisini kilitliyor, yani brick moduna alıyor.
İyi bir modem, parasının karşılığını veriyor. Fakat bazen güncellemelerden sonra kendisini kilitliyor, yani brick moduna alıyor.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 18 Ekim 2020 #3 Modem özellik bakımından iyi. Ancak yazılımda sorun çıkarabiliyor. Wi-Fi bağlantı kopması falan yaşayanlar oluyor.
Modem özellik bakımından iyi. Ancak yazılımda sorun çıkarabiliyor. Wi-Fi bağlantı kopması falan yaşayanlar oluyor.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 18 Ekim 2020 #4 Modemin çekim güçü iyi ben memnunum. Evim büyük bir ev yetiyor.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #5 Bir sorun yaşadığım zaman Vatan'a ürün iadesi yapabilir miyim?
pesioska Hectopat Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #6 VDSL panosu yüzünden ben sorun yaşayıp yüksek CRC hataları alıp kullanılamaz hale getiriyor. Mediatek kullanıldığından dolayı bazı panolarda sıkıntı yaratıyor. Bunu araştırıp alırsan daha iyi olur ya da Broadcom'a sahip bir cihaz alabilirsin.
VDSL panosu yüzünden ben sorun yaşayıp yüksek CRC hataları alıp kullanılamaz hale getiriyor. Mediatek kullanıldığından dolayı bazı panolarda sıkıntı yaratıyor. Bunu araştırıp alırsan daha iyi olur ya da Broadcom'a sahip bir cihaz alabilirsin.